Johanna: Gräddtårta med jordgubbar

 
Ingredienser tårtbotten:
3 ägg
2 dl socker
1 dl vetemjöl
1 dl potatismjöl 
1 tsk bakpulver
 
gör så här:
vispa samman ägg och socker och tillsätt sedan resten. Häll i en smord form med löstagbar botten.
 
grädda i 175 c° ca 30 minuter
 
Tips!
  • För chokladsmak ersätt lite av vetemjölet med önskad mängd kakao
  • Du kan ha precis vad du vill i mellan lagren på tårtan, till denna valde jag ett lager med marsankräm och ett lager med hallon/jordgubbssylt och ovanpå har jag som ni ser grädde, jordgubbar och riven vit choklad. Bara fantasin sätter gränser!
Lycka till!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback